I AM Academy

5 jaar geleden volgde ik de jaartraining bij I AM Academy en met deze kennis en ervaring vond ik zoveel rust en plezier en kracht in mijn (werk)leven. Rust en harmonie leken voor die tijd meer een ’toestand’ en vaak afhankelijk te zijn van dingen buiten mezelf, maar na het volgen van deze training werd het meer een meer een ‘staat van Zijn’.

Het bracht mij nog meer inzicht in de Universele waarheid. Waarheid die ik op diep niveau kon herkennen. Universele waarheid ligt besloten in jezelf. En dat is voelbaar. Wanneer die wijsheid wordt aangeraakt, herken je deze onmiddellijk en wordt deze Waarheid weer toegankelijk voor je. Toegankelijk en daardoor dus inzetbaar in je dagelijks leven.

Het bleef voor mij niet alleen bij een ‘deelnemer’ zijn… ik heb het voorrecht om al een aantal jaren samen met de oprichter Marjolijn Loderichs deze mooie missie verder te brengen. Dagelijks werken we met ons geweldige I AM team aan onze I AM trainingen en aanbod. Ik ben super trots op de hoge, zuivere kwaliteit van dat wat wij leveren en ben dankbaar voor de bijzondere verhalen vol Liefde en heling van velen van onze deelnemers.

Ik ontwikkelde dit jaar het mooie online programma I AM Love. Dit is hét programma dat je helpt om jezelf te openen voor de kracht van Liefde. Het is een cadeau aan jezelf, een kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen op een dieper spiritueel niveau.

Wil je meer weten over onze andere trainingen en ben je benieuwd naar een gratis ervaring? Klik dan hier om onze website te bezoeken of bekijk bijvoorbeeld een video uit deze playlist ‘Dingen die er te doen’: