Spreker

Na mijn afstuderen in 2000 aan de Akademie voor Kleinkunst, ben ik direct gaan ondernemen. Hoewel ik veel voldoening haalde uit mijn werk, bleef het theatergevoel altijd aanwezig en liet het me niet los. Daarom heb ik als spreker jarenlang opgetreden op podia in binnen- en buitenland, met mijn unieke theatrale Smart&Sexy lezing. Het is fantastisch om te zien hoe mijn ervaring als performer mij heeft geholpen om mijn publiek te inspireren en te motiveren. Het is een voorrecht om mijn passie voor theater te combineren met mijn liefde voor spreken en ondernemen, en ik kijk ernaar uit om nog vele podia te betreden en mijn boodschap te delen met de wereld..

Nieuwe lezing ‘Wat zou Liefde doen?’

Hoewel ik de Smart&Sexy lezing niet meer geef, ben ik momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe lezing met de werktitel ‘Wat zou Liefde doen’. Deze lezing belooft een prachtige ervaring te worden met liedjes die kippenvel zullen bezorgen, humor en inspirerende verhalen over hoe jouw werk en prive leven veel verrassender en liefdevoller kan zijn. Als je geïnteresseerd bent in het boeken van deze lezing, stuur mij dan een email met verzoek om meer informatie. De lezing is vanaf eind 2023 te boeken en ik kijk ernaar uit om deze nieuwe ervaring met jullie te delen!

Een terugblik: Mijn Smart&Sexy lezing werd ook een theatershow waarmee ik tourde langs de schouwburgen van Nederland. Nieuwsgierig wat ik daar deed? Kijk hier:

Wil je met mij in contact komen? Laat het weten via onderstaand contact formulier: