1 op 1 traject ‘Maak met mij jouw lezing’

Als sprekerscoach heb ik meer dan 100 sprekers begeleid in het traject ‘Maak met mij jouw lezing’. Of je nu een beginnende spreker bent of een professionele keynote speaker, er blijkt een grote behoefte te zijn aan concrete hulp bij het maken en schrijven van de lezing. 

Beginnend spreker?

Laat mij jou ondersteunen bij het vormgeven van jouw verhaal, missie, of plan tot een professionele lezing die perfect bij jou past. Dan doe ik waar ik heel goed in ben. En jij ook! Ontdek jouw spreekvaardigheid, terwijl ik mijn expertise inzet. Samen maken we jouw presentatie krachtig en doeltreffend. Jij straalt, en ik help je daarbij!

Ben je al spreker?

Uniek zoals jij bent, stem ik mijn begeleiding af op jouw ervaring en doelen. Samen tillen we jouw boodschap naar nieuwe hoogten. We zullen samen de lezing ontwerpen of verbeteren  en ik zal je regisseren, zodat je niet alleen overtuigend spreekt, maar ook het publiek meeneemt in jouw verhaal. Een perfecte balans tussen inhoud en performance is ons doel.

Online schrijfsessies

Gedurende 2 of 3 online sessies zullen we samenwerken aan het script, het concept, en de invalshoek die jouw lezing onvergetelijk en aantrekkelijk maken voor een breed publiek. Tijdens deze sessies zal ik je interviewen en het script samenstellen. Tussen de sessies door krijg jij een paar uurtjes ‘huiswerk’ om een deel verder uit te schrijven of wat research te doen. That’s it. Hoe fijn is dat?

Live regiedag

 We gaan pas door naar de live regiedag wanneer we allebei weten dat het goed is. Op die dag zal ik ook weer 1 op 1 met je samenwerken en je regisseren om zowel jouw lezing als jouw presentatievaardigheden nog beter te maken. We nemen het hele script door en maken het nóg veel beter dan het op papier al was. Na deze ervaring ga jij met veel meer energie de juiste acties nemen om jouw lezing te verkopen en te delen met de wereld.

Kosten van dit traject

De investering voor dit traject bedraagt 1750 euro, exclusief btw, en je hebt de mogelijkheid om in termijnen te betalen.
Bedenk dat een professionele lezing geven deze investering met slechts één boeking kan terugverdienen. Als beginnend spreker kan jouw tarief wellicht aanvankelijk lager zijn, maar ik kan je verzekeren dat een van mijn eerdere cliënten na ons traject haar tarief heeft verhoogd van 300 euro per sessie naar maar liefst 1500 euro per sessie. Dit alles omdat ze geloofde in haar waarde en potentieel.

Reacties van Sprekers

  •  Jolanda van Die: ‘Wat n kado om met Lisa te werken. Met intuitie, energie, humor en veel gevoel heeft ze mij geholpen om mijn visie en talk over female leadership en het belang van authentiek, kwetsbaar maar moedig leiderschap scherp te krijgen. Een creatieve vakvrouw die je visie samen en zonder je eigenheid uit t oog te verliezen omtovert tot n geweldige story! Je zult genieten van en in de samenwerking met Lisa!

    Judith Smits: ‘Wat een geweldige vakvrouw is Lisa! Ze heeft me tijdens een individueel traject geregisseerd en geholpen met het fine tunen van De Netwerkshow. Ze is niet alleen een professionele regisseur en sprekerscoach, maar barst ook van de intuïtieve ideeën. Dank je wel Lisa voor al jouw hulp!’

    Wil je inspirerende mails ontvangen over spreken en het maken van een eigen lezing? Schrijf je dan hier in: