Hi! Op deze pagina leg ik je eerst meer uit over het traject waarin jij betaald spreker kan gaan worden. Daarna vertel ik graag meer over mijn 1 op 1 sprekerscoaching voor professionals. Wil je een keer digitaal met mij koffie drinken? Onderaan de pagina kun je een afspraak met mij maken.

1 op 1 traject ‘Maak met mij jouw lezing’

Als sprekerscoach heb ik meer dan 150 sprekers begeleid . Of je nu een beginnende spreker bent of een professionele keynote speaker, er blijkt een grote behoefte te zijn aan concrete hulp bij het maken en schrijven  en regisseren van de lezing.

Laat mij jou ondersteunen bij het vormgeven van jouw verhaal, missie, of plan tot een professionele lezing die perfect bij jou past. Dan doe ik waar ik heel goed in ben. En jij ook! Samen maken we jouw presentatie krachtig en doeltreffend en bedenken we een concept dat verkoopbaar is. En ben je al een ervaren spreker? Ik stem graag mijn begeleiding af op jouw ervaring en doelen. 

Online schrijfsessies

Gedurende 2 of 3 online sessies werken we samen aan het script, het concept, en de invalshoek die jouw lezing onvergetelijk en aantrekkelijk maken voor een breed publiek. Tijdens deze sessies interview ik jou en stellen we het script samen. Tussen de sessies door krijg jij een paar uurtjes ‘huiswerk’ om een deel verder uit te schrijven of wat research te doen. That’s it. Hoe fijn is dat?

Live regiedag

En dan is het tijd voor de livedag! Op deze dag zal ik ook weer 1 op 1 met je samenwerken en je regisseren om zowel jouw lezing als jouw presentatievaardigheden nog beter te maken. We nemen het hele script door en maken het nóg veel beter dan het op papier al was. Na deze ervaring ga jij met energie en vol zelfvertrouwen de juiste acties nemen om jouw lezing te verkopen en te gaan geven.

Kosten van dit traject

De investering voor dit traject bedraagt 1750 euro, exclusief btw, en je hebt de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Bedenk dat een professionele lezing geven deze investering met slechts één boeking kan terugverdienen. Als beginnend spreker kan jouw tarief wellicht aanvankelijk lager zijn, maar ik kan je verzekeren dat een van mijn eerdere cliënten na ons traject haar tarief heeft verhoogd van 300 euro per sessie naar maar liefst 1500 euro per sessie. Dit alles omdat ze geloofde in haar waarde en potentieel.

Sprekerscoaching voor professionals

Ben jij een professional en wil jij die jouw presentatievaardigheden naar een hoger niveau tillen? Of je nu een doorgewinterde zakelijke spreker bent of net begint met het geven van presentaties, ik ben er om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van overtuigende en impactvolle presentaties.

Onze samenwerking

In onze samenwerking richt ik me op zowel de inhoudelijke als de performance aspecten van je presentaties. Of je nu worstelt met het structureren van je verhaal, het vinden van de juiste toon, of simpelweg het overwinnen van zenuwen, ik help je om je boodschap helder over te brengen met vertrouwen en authenticiteit.

Mijn aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften en doelen. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van een presentatiestijl die past bij jouw persoonlijkheid en die resonantie vindt bij je publiek. Of je nu een formele bedrijfspresentatie geeft, een pitch voor investeerders, of een informele teamvergadering leidt, ik sta aan je zijde om ervoor te zorgen dat je elke keer weer indruk maakt.

De resultaten:

 • Een heldere en gestructureerde presentatie die je boodschap effectief overbrengt.
 • Meer zelfvertrouwen 
 • Een authentieke presentatiestijl die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt en resonantie vindt bij je publiek.
 • Meer impact en overtuigingskracht tijdens zakelijke presentaties.
 • Verbeterde performance vaardigheden, waaronder stemgebruik, lichaamstaal en interactie met het publiek.
 • Meer plezier en voldoening bij het geven van presentaties.
 • Het vermogen om complexe informatie op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren.
 • Positieve feedback en waardering van collega’s, leidinggevenden en klanten na het geven van presentaties.

Tarieven

Tarieven voor mijn coaching van sprekers zijn op maat en beschikbaar op aanvraag. Als richtlijn: 750 euro excl. btw per dagdeel, inclusief 1 online voorbereidingssessie.

 

Reacties van Sprekers

 • Jolanda van Die: ‘Wat n kado om met Lisa te werken. Met intuitie, energie, humor en veel gevoel heeft ze mij geholpen om mijn visie en talk over female leadership en het belang van authentiek, kwetsbaar maar moedig leiderschap scherp te krijgen. Een creatieve vakvrouw die je visie samen en zonder je eigenheid uit t oog te verliezen omtovert tot n geweldige story! Je zult genieten van en in de samenwerking met Lisa!

 • Judith Smits: ‘Wat een geweldige vakvrouw is Lisa! Ze heeft me tijdens een individueel traject geregisseerd en geholpen met het fine tunen van De Netwerkshow. Ze is niet alleen een professionele regisseur en sprekerscoach, maar barst ook van de intuïtieve ideeën. Dank je wel Lisa voor al jouw hulp!’

 • Joris Rietveld: ‘Met Lisa mijn bestaande lezing doorgenomen en in slechts een paar uur zat ik vol vuur en inspiratie. Lisa is spot on, ervaren en betrokken. Echt heel fijn om met haar te werken’.

 • Fernando N.: ‘Lisa heeft mij geholpen in het samenstellen en vormgeven van mijn lezing. Haar kracht is het goed luisteren naar verhalen en dit vertalen naar een gestructureerde lezing, waarin story telling en zakelijke thema’s elkaar afwisselen. Hierdoor krijg het publiek zowel een vermakelijke als een sterk inhoudelijke lezing. Voor een spreker is dit super fijn. Ik kan elke spreker dan ook adviseren om haar expertise bij het maken van een lezing in te schakelen. Dank Lisa en tot snel bij een congres’


  Wil je een afspraak met mij maken voor een kennismaking? En mijn inspirerende mails ontvangen? Leuk! Stuur mij een berichtje: