Het regent geluk

Het regent geluk van mij en co-auteur Koos Janson is een mooie introductie op het boek Een cursus in wonderen (ECIW). Ik wilde Een cursus in wonderen al heel lang ‘doorgronden’ en in de vertaler van de Cursus en spiritueel leraar Koos Janson vond ik mijn perfecte leraar. Toen ik met mijn toenmalige online community Smart & Sexy een 100-dagen feel good challenge organiseerde, belde ik iedere dag met Koos. Ik stelde hem alledaagse vragen, waar veel vrouwen mee worstelen: waarom lukt het me niet om af te vallen? Waarom kan ik maar geen afstand nemen van mijn werk? Waarom heb ik toch altijd ruzie om dezelfde dingen met mijn partner? Koos gaf heldere antwoorden op basis van Een cursus in wonderen. Het resultaat: GELUK! Onze tweegesprekken zijn gebundeld in dit boek. Het biedt je een unieke combinatie van feel good en verdieping.

Bekijk de boektrailer:

Bekijk hier het gesprek tussen mij en Fleur Smelt over Een cursus in wonderen.

Beluister hier een aantal fragmenten uit gesprekken tussen mij een Koos Janson

Meer weten over een Cursus in wonderen met Koos Janson als leraar:

www.koosjanson.nl